Studenta la Medicina Veterinara, s-a sinucis din dragoste la doar 24 de ani


Ultimul update: Joi 25 Octombrie 2012 21:26
Data publicarii: Joi 14 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Si-a dus singura durerea pana cand n-a mai putut. O tanara originara din Constanta, care se mutase recent la Cluj, unde studia Medicina Veterinara, si-a pus capat zilelor miercuri seara din cauza problemelor pe care le avea cu iubitul.

Cei care au cunoscut-o regreta enorm ca n-au putut s-o ajute pentru ca n-au stiut de necazurile ei. Spun ca viata fetei ar fi curs si astazi poate, intr-un ritm firesc, daca s-ar fi destainuit si le-ar fi cerut ajutorul.

Oamenii le-au spus politistilor ca in ultima vreme ar fi observat ca venea acasa impreuna cu un tanar, insa nu le-a dat nimic de banuit ca ar avea probleme.

Fata a fost gasita fara viata in apartamentul sau.

Alexandra avea 24 de ani. Era o tanara linistita, isi aminteste o vecina care mai vorbea cu ea. Ii povestise ca e singura la parinti si ca s-a mutat la Cluj din pasiune pentru animale.

Vecinii si-au dat seama ca fata ar putea avea probleme abia cand i-au vazut masina nemiscata in fata blocului de cateva zile. Atunci au anuntat politia.

Tatal Alexandrei este marinar si e mai mult plecat din tara. Politistii nu au dubii ca tanara s-a sinucis, dar asteapta totusi concluziile medicilor legisti.

 

Tags: sinucideri,

Impovarat de datorii la banci si camatari, si-a luat viata!
Eleva care s-a sinucis din cauza unui profesor, inmormantata
Notele mici si dezamagirea in dragoste i-au adus sfarsitul unei adolescente
VIDEO PROTVPLUS.RO