Soferul care a ranit 4 persoane la raliul de la Caransebes, eliberat

Dată publicare: 14-10-2010 00:00
Dată actualizare: 19-08-2012 08:43


Tanarul care a ranit trei motociclisti si un arbitru la un raliu in Caransebes, dupa ce a intrat cu masina pe pista de concurs, a fost eliberat.

Victimele lui au primit cu revolta hotararea judecatorilor. Soferul i-a convins insa pe magistrati ca regreta si ca va incerca sa initieze o campanie antiteribilism.

Cristian Ungur, tanarul care a lasat in urma patru raniti pe pista aeroportului Caransebes, unde se desfasura concursul de motocros, pare alta persoana. A fost acuzat ca intr-un acces de teribilism s-a urcat beat la volan si a intrat in plin in multime.

In august, si-a lasat victimele pline de sange pe pista aeroportului si a fugit incotro a vazut cu ochii. Motocilistii l-au urmarit zeci de kilometri pana cand o dubita a unui arbitru i-a blocat masina. Doar asa l-au putut da pe mana politiei.

Unul dintre tinerii raniti atunci spune ca se teme ca soferul, fiu al liderului unei organizatii locale de partid, va scapa usor.

Avocatul soferului recunoaste deschis ca incearca sa isi scape de inchisoare clientul.

"Vom incerca in zilele urmatoare sa luam legatura cu celelalte victime pentru a ne intelege cu ei. Legea penala ne da dreptul sa facem acest lucru", a declarat avocatul soferului.

Tanarul a stat in arest 60 de zile inainte sa fie eliberat sub control judiciar.

Judecatorii i-au impus tanarului sa nu paraseasca orasul si sa nu ia legatura cu victimele decat prin intermediul avocatului. Aparatorul a reusit sa se inteleaga deja cu una dintre victime care si-a retras plangerea. Daca si celalalti raniti fac acelasi lucru, tanarul teribilist va primi inchisoare cu suspendare.

Singurul care este hotarat sa nu-l ierte pe cel care l-a calcat cu masina este unul dintre motociclistii loviti, campion national, care a ratat sezonul competitional din cauza fracturilor.

Tags: accidente, procese,


VIDEO PROTVPLUS.RO