Sinucidere inexplicabila: a dat drumul la gaze si a asteptat sa moara incet

Ultima actualizare: 09-07-2012 06:59

Viata unui taximetrist din Cluj s-a stins lent, cand barbatul a decis sa-si puna capat zilelor in bucataria sa. Locuia singur de cand sotia si cele doua fiice au plecat in Italia.

Vorbeau des al telefon si miercuri seara, cand femeia l-a sunat si a vazut ca nu raspunde, si-a trimis rudele sa vada ce se intampla cu el. A presimtit cumva nenorocirea.

Cand au intrat in casa, rudele barbatului au ramas inmarmurite. Omul zacea in bucatarie, iar incaperea mirosea puternic a gaze. Vecinii au venit si ei intr-un suflet sa vada ce se intampla.

Tot ei spun ca barbatul ar fi lasat si un bilet de adio, in care i-ar fi cerut sotiei si rudelor sa aiba grija de cele doua fete, insa nu si-a justificat gestul.

De altfel, omul parea sa nu aiba nicio grija. Sotia si fiicele lui munceau in Italia, iar el se descurca destul de bine cu banii pe care ii castiga din taximetrie.

Politistii veniti la fata locului asteapta acum rezultatele autopsiei. Sotia si cele doua fete ale omului sunt deja in drum spre Cluj, pentru a-l inmormanta pe barbat.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO