Si-a ucis tatal pentru ca nu il lasa sa se insoare

Ultima actualizare: 05-05-2012 03:20

In lipsa unei iubite, la care visa zi si noapte, un barbat din Constanta a fost capabil de pacatul suprem. Si-a secerat tatal cu o lovitura de cutit, convins ca a stat mereu in calea fericirii lui.

Ar fi avut probleme psihice, spun vecinii, iar parintele s-ar fi opus ca el sa se insoare, de teama ca cea care i-ar fi devenit nevasta putea fi oricand atacata. A platit el cu viata, pana la urma.

Politistii l-au gasit pe barbatul de 40 de ani langa tatal sau care nu mai sufla. N-a incercat sa fuga si le-a povestit senin cum si-a atacat parintele. Faptul ca i-ar fi interzis sa isi faca o viata a lui l-ar fi scos din minti.
 

Batranul de 78 de ani s-a stins la cateva clipe dupa atac. O rana adanca in dreptul inimii si o lovitura la cap, cel mai probabil in urma cazaturii, i-au fost fatale. A reusit totusi sa strige dupa ajutor si astfel l-au auzit vecinii.

Nu mai era pace in aceasta casa de cand mama barbatului murise. Tatal a tot incercat sa isi tina feciorul departe de femei tocmai pentru ca-l stia agresiv. Din pacate, se certau mereu. Urmeaza ca specialistii sa stabileasca daca fiul avea sau nu discernamant in momentul in care si-a lovit cu brutalitate parintele.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO