Si-a omorat sotia cu sange rece si apoi s-a sinucis!

11-05-2009 00:00

Doliu greu intr-o familie din judetul Bacau, unde un barbat de 64 de ani si-a omorat sotia lovind-o in cap cu o bata. Si-a dat seama ca femeia se va stinge in spital si a spus in dreapta si-n stanga ca o va urma in mormant.


Aveau impreuna noua copii si cu totii au venit sa-si ingroape mama. La priveghi au stat cu ochii pe tatal lor macinat, evident, de remuscari si de trei ori au incercat sa-l impiedice sa se sinucida. Cand i-a rapus oboseala insa, omul a gasit un moment singur si s-a omorat.

Copiii au avut un soc in zori cand si-au gasit tatal spanzurat in casa. Ingroziti, au sunat la salvare si la politie. Criminalistii au constatat fara dubii ca este vorba de o sinucidere. Incremeniti de durere, copiii se pregatesc sa-si conduca pe ultimul drum ambii parinti.

Localnicii spun ca in ultimii trei ani sotia barbatului indura numai scandaluri si batai. Regretele l-au coplesit insa abia dupa ce a ucis-o.

Barbatul a mai stat o vreme la puscarie, dupa o incaierare cu un vecin. N-a putut suporta gandul ca va ajunge iar dupa gratii.

Barbatul nu va avea parte acum nici macar de o inmormantare crestineasca. Dupa o slujba simpla, va fi ingropat la marginea cimitirului si nu alaturi de sotia lui.


VIDEO PROTVPLUS.RO