Si-a luat viata la 28 de ani, pentru ca nu-si gasea o slujba!

Ultima actualizare: 22-09-2012 08:05

Perspectiva unei vieti in saracie acasa, la Galati, dupa ani buni de munca in Italia, a sufocat-o pe o tanara femeie. La doar 28 de ani si mama a unei fetite de gradinita, aceasta a pus punct brutal chinului din sufletul ei.
 


Era macinata de neajunsuri si, pentru ca nu-si gasea o slujba, a cedat, povesteste inmarmurit de groaza sotul indoliat. El a gasit-o injunghiata in baie si tot el a constatat cu amar ca nu i-a lasat nici macar un rand de ramas bun.

Impietrit de durere, tanarul incearca, dar nu reuseste sa isi inteleaga sotia. Treceau amandoi prin zile negre, dupa cativa ani frumosi de viata in tihna, dar asta nu inseamna ca ea avea motive sa renunte la lupta.

Pana-n iarna, au avut si bani, si masina. In plus, isi construiau o casa a lor. Au lucrat in Italia si au strans niste bani. Din decembrie, cand s-au intors de sarbatori in tara, totul a inceput sa se naruie.

Femeia n-a putut sa duca la nesfarsit vestile rele, insa nimeni nu si-a imaginat ca ar putea sa faca una ca asta.

Cand si-a gasit sotia fara suflare, barbatul a fugit in camera fetitei. A luat-o de manuta si a dus-o la o vecina. A rugat-o pe femeie sa vada de ea o perioada. Apoi, a chemat politia.

Desi nu exista suspiciuni serioase, politistii investigheaza povestea. Vor sa fie siguri ca femeia nu a fost omorata.

Oamenii din comuna in care locuia femeia sunt mahniti. Spun ca cei doi erau impreuna de 6 ani si nu aveau aproape niciun ajutor. Au plecat departe de casa, pentru a-si face un rost in viata. Si aproape reusisera, in Italia.

Dupa ce a izbucnit criza insa, au ramas amandoi fara slujbe. In tara, nici vorba sa-si mai gaseasca ceva de lucru si au ajuns sa vanda din lucrurile pe care le aveau mai de pret. Ramas singur, cu un copil de 5 ani de crescut, barbatul spune ca ii e mai greu ca niciodata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!