Si-a lasat toate actele acasa si a plecat sa isi ia viata intr-un alt oras!


Ultimul update: Sambata 07 Iulie 2012 02:24
Data publicarii: Luni 07 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Nimic n-a clintit-o, duminica seara, pe o femeie de 58 de ani din hotararea ei de a-si pune capat zilelor. Isi pregatise teribilul plan in amanunt: a lasat acasa, in Reghin, toate actele si a plecat la Targu Mures, unde n-o cunostea nimeni.

 

Pana sa ajunga, n-a mai raspuns la telefon nici macar sotului ei, care o suna insistent. Ultimele clipe din viata le-a petrecut in scara unui bloc-turn, fara sa dea de banuit locatarilor ce ganduri au adus-o acolo.

Oamenii din bloc spun ca n-o cunosc pe femeie. Au vazut-o de-abia duminica, pe casa scarilor. Unul dintre locatari sustine ca a incercat s-o opreasca atunci cand si-a dat seama ca aceasta vrea sa-si ia zilele. Femeia nu l-a luat insa in seama.

Desi n-avea niciun act asupra ei, anchetatorii au identificat-o pe femeie dupa apelurile de pe telefonul ei mobil. Ultimul care o sunase era chiar sotul ei, carui n-a vrut sa-i raspunda insa. Din dosar, spun politistii, mai lipseste pentru moment doar expertiza legistilor, care urmeaza sa faca luni necropsia.

 

Tags: sinucideri,

Un tanar de numai 17 ani s-a spanzurat! Isi pierduse toti banii la jocuri!
Si-a mizat pana si viata la jocurile de noroc... si a pierdut-o!
Gest inexplicabil! Un tanar de numai 18 ani s-a spanzurat
VIDEO PROTVPLUS.RO