Si-a dus nepotelul de 5 ani la spital dupa ce l-a invinetit in bataie!


Ultimul update: Joi 10 Mai 2012 10:39
Data publicarii: Miercuri 24 Martie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Un baietel de numai 5 ani a ajuns la spitalul din Fagaras batut mar, spune el de o matusa. Copilul avea ochii vineti, iar mainile si picioarele erau si ele pline de rani.

A fost dus la urgenta chiar de matusa lui, care a sustinut ca micutul a cazut de pe bicicleta. Dar povestea ce le-a spus-o copilul medicilor este infioratoare.

Vanataile ce le avea pe trup nu puteau fi urmarea unei cazaturi cu bicicleta ci, in mod cert, fusesera facute cu pamele si, poate chiar cu batul.

Investigatiile au scos la iveala ca baietelul are un traumatism puternic si la cap, semn ca bataile pe care le-a primit au fost crunte. Doctorii au transferat pacientul la Spitalul de Urgenta din Brasov pentru investigatii amanuntite si au anuntat si autoritatile de cele intamplate.

Asa s-a aflat ca parintii baietelului sunt plecati la munca in strainatate. Au lasat copilul in grija rudelor, fara insa a anunta si autoritatea tutelara. Practic, l-au abandonat. Asa a ajuns baiatul victima furiei matusii lui.

Dar acum e pe maini bune. Va ramane intr-un centru de primiri urgente unde va face sedinte de psihoterapie pentru a depasi trauma suferita. Intre timp, Politia si Protectia Copilului fac ancheta in familie pentru a stabili cine se face vinovat de starea in care copilul a ajuns la spital.

Tags: violente,

Si-a batut mama si fratele vitreg pana i-a bagat in spital
Propuneri de arestare preventiva in cazul barbatului batut si abandonat
I-a provocat un traumatism cranian unui elev, pentru ca facea galagie!
VIDEO PROTVPLUS.RO