Si-a dat sotul disparut si l-a gasit deja ingropat intr-un colt al Moldovei


Ultimul update: Duminica 06 Mai 2012 06:15
Data publicarii: Luni 12 Ianuarie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Poveste de groaza, din pacate adevarata, pentru o femeie din Gherla. Si-a dat disparut sotul, acum o luna, si l-a regasit, de doua zile, gata ingropat, intr-un colt al Moldovei.Ce s-a intamplat, de fapt ? Barbatul si-a luat zilele, intr-un sat din judetul Suceava , iar autoritatile de acolo s-au grabit sa-l inmormanteze, chiar daca nu l-au identificat. Un politist din zona a vazut intamplator la televizor ca sinucigasul era cautat de familie. Asa au aflat si cei dragi ce s-a intamplat cu omul. Rudelor barbatului le-a stat inima cand au aflat ca e si mort si ingropat la Pojorata-in Suceava, adica la peste 200 de kilometri departare de casa. Oamenii nu au inteles cum de s-a putut intampla una ca asta.

Barbatul de 63 de ani a disparut in data de 9 decembrie 2008 din Gherla. Dupa patru zile in care sotia si fiii lui l-au cautat fara pauza, au anuntat si politia.

Familia reclama faptul ca politistii n-au luat in serios sesizarea facuta. Apropiatilor li se pare cumplit ca in vreme ce ei nu mai stiau pe unde sa-l caute omul era inmormantat de altii.

Cei care l-au dus la groapa cred ca au procedat corect.

Pentru chinul de a-si dezgropa acum tatal si a-l ingropa iar, cei doi baieti se gandesc sa dea politia in judecata.

Tags: sinucideri,

Garda la foc continuu! 8 sinucigasi intr-o ora la spitalul de urgenta Iasi
Viata dubla l-a macinat atat de mult incat a decis sa-si puna capat zilelor
Povestea tulburatoare a studentului care s-a aruncat in fata metroului
VIDEO PROTVPLUS.RO