Si-a batut mama de 72 de ani, cu cureaua, in plina strada!

Ultima actualizare: 21-06-2012 02:14

"Corectie" cu cureaua, primita de la propriul fiu. La o astfel de umilinta a fost supusa, in plina strada, o batrana din judetul Braila, care a fost batuta pana la sange de catre baiatul sau, un barbat in toata firea deja, de 40 ani.

 

Un trecator l-a imobilizat intr-un final pe individul aflat in plina criza de furie. Desi nu este prima oara cand o chinuie astfel, mama lui nici nu indrazneste sa-l reclame.

Babatul de 40 de ani nu este casatorit si locuieste de cand se stie cu mama sa, intr-o casuta saracacioasa din orasul Insuratei. Cei doi s-au inteles bine pana acum vreo doi ani, cand individul a cazut de pe un cal si s-a lovit la cap. Vecinii spun ca de atunci nu mai el el insusi si are deseori crize de furie, mai ales dupa ce bea.

De fiecare data, cea care cade victima loviturilor sale este batranica de 72 de ani, care nu poate fugi ca sa scape de el.

Ultima data, femeia a incercat sa se refugieze la un vecin, cand a vazut ca baiatul se enerveaza fiindca nu primeste bani de bautura. Barbatul a urmarit-o si a prins-o in plina stada, unde a inceput sa o loveasca peste cap si spate.

Chiar daca nici de aceasta data femeia nu a depus reclamatie, politistii s-au autosesizat.

Medicii urmeaza sa stabileasca, in urma unei expertize psihiatrice, daca barbatul avea discernamant cand si-a batut mama si daca poate fi tras la raspundere pentru fapta lui.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO