Si-a batut mama cu parul pana a lasat-o fara suflare!

Ultima actualizare: 24-03-2012 08:05

Fara frica de Dumnezeu! Un barbat de 38 de ani, din judetul Botosani, si-a batut mama cu un par, pana cand a lasat-o fara suflare. Dupa ce si-a dat seama ce a facut, s-a dus sa isi anunte fratele, iar acesta l-a dat pe mana politistilor.


Cei doi, mama si fiu, au inceput sa se certe iar barbatul, furios ca batrana il dojeneste, a lovit-o cu un par. Nu s-a oprit decat atunci cand a vazut  ca femeia nu mai misca.

Fiul, in varsta de 38 de ani, isi castiga traiul lucrand cu caruta prin sat. Pentru ca ii ajuta, satenii ii dadeau in schimb alimente sau bani. Asa s-a intamplat si ultima data, cand din banii castigati s-a cinstit bine la carciuma din sat. 

A mers si lasat acasa porumbul pe care il primise si a dat sa plece iar. Atunci, mama lui l-a rugat sa o ajute la treburi, iar asta l-a scos din minti. A pus mana pe un par si a zdrobit-o in bataie.

Vecinii spun ca in casa celor doi, scandalurile se tineau lant, iar barbatul nu se sfia sa ridice mana asupra batranei. Chiar fratele barbatului a chemat politia, cand si-a vazut mama fara suflare, prabusita in curtea casei.

Barbatul este cercetat acum pentru omor calificat si risca pana la 25 de ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO