Seicul Qatarului, vedeta litoralului romanesc

21-08-2008 01:00
Sursa: Pro TV

Acesta a rezervat special pentru eveniment un intreg hotel de 5 stele. Nici alti piloti nu s-au lasat mai prejos si au inchiriat apartamente tot la hoteluri de 5 stele pentru care vor plati si 500 de euro pe noapte.

Formula 1 pe apa aduce la Mamaia o armata de oameni: piloti, membri ai staff-urilor tehnice si invitati speciali. Vedeta ramane, insa, tot seicul Qatarului. Membru in guvernul tarii sale, Hassan Al-Thani participa, in concurs, cu doua ambarcatiuni in valoare de cinci milioane de euro.

Banii nu sint o problema pentru el. Se vede si din grija pe care o are fata de cei care-l insotesc. De altfel, seicul Hassan, membru al unei familii ce conduce Qatarul inca de la inceputul secolului al 19-lea, pare sa fi dat tonul luxului. 90 la suta dintre camerele hotelurilor de patru si cinci stele din Mamaia au fost, deja, rezervate de cei care vor concura in etapa de campionat mondial.

Competita tine trei zile si incepe pe 29 august, la Mamaia. Un loc la tribuna oficiala costa 800 de lei. Este, de fapt, un abonament VIP, care permite accesul si la petrecerile private la care vor participa pilotii. Altfel, un bilet pentru o zi de concurs costa 40 de lei. Politistii se asteapta la o adevarata nebunie in trafic: vor apela, mai mult ca sigur, la o banda de urgenta, pe care vor avea acces pilotii si echipele de salvare.VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Neti Sandu, previziuni pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte

20:05
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Infecția cu SARS-COV 2 și medicația anti-coagulantă

02:55
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26