Scandal la complexul comercial Dragonul Rosu! 2000 de standuri, sigilate!

Ultima actualizare: 17-10-2012 15:55

UPDATE: O razie de proportii, la care au participat zeci de luptatori de la jandarmerie, politie si trupele speciale, a vizat marti dimineata complexul comercial Dragonul Rosu din Bucuresti.

Un loc cu nereguli, spun autoritatile, unde s-ar face afaceri dubioase, iar comerciantii se razboiesc cu conducerea. De altfel, echipajele au pus lacat pe 2000 de standuri care functionau ilegal. Automat, proprietarii au inceput rascoala.

Patronii vor sa-i evacueze pe cei care vand in zona veche a complexului comercial, asa ca au sigilat standurile, iar in acum nimeni nu mai are voie sa vanda.

Vanzatorii care isi desfasoara activitatea in cele peste 2000 de standuri spun ca ei au platit chiriile, insa patronii intregului complex comercial sustin ca aceste chirii au ajuns la cei care au construit ilegal in urma cu 10 ani aceste tarabe, din tabla si plastic.

Proprietarii celor opt hectare ocupate de cei care vand la tarabe vor sa modernizeze zona. De cand au aflat ca trebuie sa evacueze gheretele, chinezii au tinut-o numai intr-un scandal. Acum cateva zile au dat buzna in toate birourile directiei administrative si le-au devastat.

Tocmai de frica lor, in ultimele zile multi vanzatori n-au mai aparut in complexul comercial, la fel si unii dintre cei responsabili cu curatenia. Conducerea a decis si oprirea utilitatilor, asa ca locul este un focar de infectie.

Oricum, toti cei care au standuri in zona nemodernizata din Dragonul Rosu vor fi verificati de comisarii garzii, care banuiesc ca acolo se fac afaceri ce ar prejudicia statul cu milioane de euro lunar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO