Scandal cu focuri de arma la un club de striptease din Brasov


Ultimul update: Sambata 13 Octombrie 2012 10:45
Data publicarii: Duminica 02 August 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE - Un tanar de 29 de ani a ajuns la spital duminica dimineata, dupa ce a fost impuscat de doua ori cu un pistol cu bile de cauciuc, de catre barmanul localului.

 

Disputa a pornit, se pare, de la o dansatoare. Martorii spun ca tanara ar cam fi aprins imaginatia clientului care i-ar fi facut propuneri indecente.

Barmanul a spus anchetatorilor ca a sarit in ajutorul tinerei dansatoare, care ar fi fost hartuita de clientul mult prea insistent.

Angajatul sustine ca l-ar fi avertizat pe client, dar acesta, furios, s-ar fi napustit asupra lui. Potrivit barmanului, a urmat o incaierare violenta si, pentru a se apara, a folosit arma cu gloante de cauciuc.

Surse din randul anchetatorilor spun ca scandalul ar fi pornit pentru ca tanarul ar fi vrut sa plece cu una dintre animatoare, dar nu s-a inteles la pret cu barmanul. Clientul a reusit totusi sa iasa cu fata din bar, insa barmanul a mers afara, sustine el, sa ii sara in ajutor fetei luata de client. Acolo a avut loc un schimb de replici intre cei doi indivizi si chiar o bataie.

Clientul ar fi fost primul care a lovit. Imediat, barmanul a scos un pistol cu bile de cauciuc, pe care il detine in mod legal, a tras un foc de avertisment in aer si alte doua focuri catre clientul care il luase la bataie. L-a nimerit in torace si in genunchiul stang, ranindu-l usor.

Scandal cu impuscaturi si iz de telenovela intr-un sat din Dolj!
Turisti injurati si izgoniti de pe o plaja din Mamaia! Prosopul e de vina
Doua clanuri de romi s-au luat la harta! Bataie cu lanturi si cutite!
VIDEO PROTVPLUS.RO