Saracia l-a impins sa-si ia zilele!

27-01-2009 00:00


Criza financiara cu toate neajunsurile ei a mai impins la moarte un om. Este vorba despre un tanar din judetul Iasi, care a ramas fara serviciu la sfarsitul anului trecut si saracia l-a facut sa se mute din nou in casa parinteasca


De la o zi la alta insa si-a pierdut speranta ca lucrurile se vor indrepta si la 27 de ani a decis sa-si curme viata. Inca respira cand tatal sau l-a gasit, dar nu l-a mai putut salva. 

Tanarul lucrase ca magazioner la depozitul unei fabrici de caramizi din Iasi, dar la sfarsitul anului trecut s-a trezit pe lista de disponibilizari. 

Ramas fara slujba, s-a certat in scurt timp si cu iubita. A renuntat atunci sa mai stea cu chirie in oras impreuna cu fratii lui mai mici. S-a intors la tara, iar parintii spun ca era abatut. Nu s-au gandit insa ca va recurge la un astfel de gest extrem. Ingrijorat ca la un moment dat nu mai apare, tatal tanarului s-a dus sa-l caute si l-a gasit spanzurat. 

Parintii sunt socati de gestul baiatului. L-au vazut murind si cel mai tare ii doare ca nu au reusit sa il ajute.

Rudele si cunocutii povestesc ca, de cand se intorsese acasa, tanarul era schimbat. N-a marturist insa nimanui ce avea de gand sa faca.

Familia tanarului se pregateste sa il conduca acum pe ultimul drum. Impresionati de drama barbatului, dar si de situatia grea a parintilor lui, fostii colegi de munca vor sa stranga bani ca sa ajute la inmormantare.

Tags: sinucideri,

VIDEO PROTVPLUS.RO