S-a sinucis din dragoste sau s-a inecat accidental?

Ultima actualizare: 22-10-2012 21:46

E mult amar in sufletul unor parinti din Giurgiu. Singurul lor copil, un adolescent de 16 ani, mai cuminte ca o fata, dupa cum il descriu vecinii, a murit in conditii stranii.


A cazut de pe un pod, direct in apa rece ca gheata. Cu ochii plini de lacrimi, colegii cred ca dragostea neimpartasita pentru o fata l-a secatuit de dorinta de a trai. Ai lui refuza sa creada aceasta teorie si vorbesc despre un accident nefericit.

Un apel disperat la 112 anunta ca un baiat a cazut vineri seara, de pe podul aflat la iesirea din oras. Echipajele de interventie n-au stat pe ganduri. Dupa 45 de minute de cautari, scafandrii l-au tras la mal pe Bogdan, un tanar de 16 ani, fiu de politist si copil exemplar.

Martorii spun ca atunci cand l-au vazut pe baiat plonjand in apa nu mai era nimeni langa el, asadar ipoteza unei crime este deocamdata exclusa. Nici cea a unui accident nu sta foarte bine in picioare, atat timp cat baiatul a cazut de pe balustrada - asadar s-a urcat de acolo.

Vestea mortii s-a raspandit in tot orasul. Oamenii care l-au cunoscut sunt cutremurati. De altfel, toti colegii de clasa i-au adus brate de flori lui Bogdan.

La prima vedere, trupul nu prezinta urme de violenta. Anchetatorii asteapta insa rezultatele autopsiei si raportul toxicologic, ca sa inchida dosarul.

Tatal adolescentului, politist de frontiera detasat in Haiti, urmeaza sa ajunga in tara, ca sa isi ingroape baiatul. Pana atunci, prietenii adolescentului au postat in amintirea lui zeci de mesaje pe internet:

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO