Romanca decapitata in Franta: 2 conationali si un magrebian, suspecti

Ultima actualizare: 22-10-2012 03:59

Cazul terifiant al unei tinere de 20 de ani din Galati, gasita decapitata intr-un rau din Avignon, ii macina pe anchetatorii francezi care au audiat deja si doi romani din Legiunea Straina.

Georgiana a parasit Romania, spunandu-i mamei sale ca va face curatenie in mai multe case din Franta. In realitate insa se prostitua, scrie presa de acolo. Cand a aflat ca i-a disparut fiica, femeia a consultat chiar si o clarvazatoare, care ar fi zarit-o in gandurile ei sechestrata intr-o pivnita.

Altul insa era adevarul tragic. Pe 23 mai, romanca a urcat in masina unui client, un autoturism de culoare albastra si de atunci rudele n-au mai vazut-o.

O luna intreaga au umblat prin oras cu poza ei in mana. Iar luni au fost chemate la morga sa identifice doua bratari, un inel si o pereche de bikini. Prelevate de pe un cadavru intrat in descompunere, gasit de trei pescari in raul Durance.

Tot in seara disparitiei, verisoarele tinerei au gasit ravasita camera in care locuiau toate trei. Le lipseau bijuteriile si 1240 de euro.

Nici pana in ziua de azi anchetatorii nu au gasit geanta fetei, in care se aflau si actele. Pentru a-i ascunde trupul, cel care a ucis-o ia pus si doi bolovani in buzunare si a azvarlit-o in apa. Capul gasit chiar sub corpul ei a fost sectionat de vietatile din rau, spun legistii.

Anchetatorii au incercat sa identifice proprietarul autoturismului albastru. Au fost audiati mai multi indivizi, dar numai trei au facut obiectul unor interogatorii amanuntite: doi romani membri ai Legiunii Straine si un magrebian.

Mama Georgianei se afla acum in Franta, pentru a aduce trupul neinsufletit al fetei.

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO