Revoltator! Batran arestat pentru ca a scos cativa tarusi din pamant!

Ultima actualizare: 05-11-2012 06:04

Urmatorul caz va va suna extrem de cunoscut si de revoltator. In vreme ce interlopii sunt liberi, pentru ca nu reprezinta un pericol social, un batranel de 80 de ani, din Iasi, plin de boli, a fost aruncat dupa gratii.

Batranul a fost aruncat in inchisoare pentru ca a smuls niste tarusi de pe o bucata de pamant.

Zilele trecute, o femeie din Maramures traia aceeasi drama. Ea a avut insa noroc: presedintele Traian Basescu a gratiat-o.

Pot eu rezista un an de zile? Nu pot rezista! Nu pot. Eu ma astept zi si noapte ca mor de acuma! In continuu plang zi si noapte... Cum sa fac? Eu in inchisoare la 80 de ani?
Constantin Dima,
Abia se mai tine pe picioare. E trecut de 80 de ani si isi traieste batranetea printre infractori. Barbatul a ajuns la inchisoare in urma cu doua saptamani. Totul in urma unui proces chiar cu sora lui pentru o bucata de pamant.

Batranul fusese condamnat in urma cu trei ani, dar pentru ca era mereu bolnav abia de curand decizia instantei a fost pusa in aplicare.

"Sunt bolnav. Am toate bolile. Am cu inima, cu rinichii, cu ficatul si hernie. Am si reumatism puternic. Daca stiam ca ajung zilele astea ii dadeam tot pamnatul meu. Tot daca stiam ca e asa de rea," a spus Constantin Dima, detinut.

"Avand in vedere starea sa se sanatate si tinad cont si de comportamentul din penitenciar ramane sa fie eliberat conditionat undeva in jurul datei de 11 iunie," a spus Marius Vulpe, director la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.

Batranul se roaga acum ca presedintele tarii sa il gratieze in curand.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO