Revoltator! A violat o batrana de 83 de ani

Ultima actualizare: 13-07-2012 16:41

O batrana de 83 de ani din Dambovita a fost violata joi noapte de un vecin cu 40 de ani mai tanar. Si nu este pentru prima data cand individul a chinuit-o si a batjocorit-o pe biata femeie.

Batrana este vaduva si locuieste singura in satul Gorgota, langa Targoviste. Vecinul ei, abia iesit din inchisoare in urma cu doua sapatamani, a chinuit-o din nou noaptea trecuta.

Barbatul in varsta de 43 de ani s-a dus glont peste batrana. A navalit peste ea in casa, in toiul noptii si dupa ce s-a napustit asupra ei si a lovit-o, a batjocorit-o.

Victima povesteste ca s-a luptat cat a putut sa scape din mainile agresorului, fara vreo sansa insa. In urma cu patru ani, batrana a fost supusa unei experiente similare, de acelasi barbat.

Acum, dupa viol agresorul si-a uitat geaca si telefonul mobil in casa victimei. Asta i-a ajutat pe politisti sa il identifice imediat.

Individul este cercetat acum din nou pentru viol. Suspectul a recunoscut in fata anchetatorilor ca a intretinut relatii intime cu batrana, dar sustine ca nu a fortat-o in niciun fel. Daca va fi gasit vinovat, el risca alti ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO