Doamne-fereste! Noul preot a venit la biserica insotit de jandarmi

Ultima actualizare: 28-10-2012 09:35

Credinta ca unul dintre ei le poate aduce cuvantul Domnului i-a impins pe locuitorii unui sat din Dimbovita la gesturi... necugetate.


Au blocat usa bisericii, furiosi c-a fost trimis un preot nou. Al lor s-a pensionat, iar oamenii ar fi vrut sa intre in altar dascalul, care-a crescut sub ochii lor si a terminat facultatea.

Favoritul satenilor mai avea niste examene de dat, asa ca nu era pregatit sa slujeasca, iar Arhiepiscopia Targovistei a numit pe altcineva.

Cand au aflat, credinciosii s-au infuriat si n-au vrut sa-i permita noului preot sa tina slujba. Cativa sateni au blocat usa bisericii.

In cele din urma, politistii si jandarmii l-au ajutat pe noul preot sa intre in altar. Afara, oamenii tot nu s-au potolit.

Rudele dascalului sustin ca postul ar fi fost cumparat cu 20.000 de euro. Nu pomenesc nimic despre faptul ca favoritul lor nu putea fi numit preot, pentru ca nu are toate examenele date.

In cele din urma, satenii s-au impacat cu situatia si au hotarat sa mearga la liturghia tinuta de noul preot in pace si liniste.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO