Razbunarea hotilor. Au dat o spargere in acelasi loc, de 10 ori mai mare

Ultima actualizare: 01-08-2012 01:37

Pentru ca au avut curajul sa reclame la politie ca au fost jefuiti, proprietarii unui bar din judetul Mures s-au ales cu o paguba de 10 ori mai mare.

Hotii care i-au pradat in urma cu doua saptamani s-au intors in localul lor si au distrus totul in cale. 7 indivizi au fost suprinsi de camera de supraveghere din barul din Santana de Mures cand furau din aparatele de jocuri de noroc suma de 600 de lei. Unul lua banii iar ceilalti pazeau intrarea.

Proprietarii au reclamat furtul la politie iar oamenii legiii au gasit pe tineri si au inceput sa i cerceteze in stare de libertate. Azi-noapte insa cel mai probabil ca sa se razbune, barbatii au revenit la bar au spart usa au furat sistemele de alarma, camerele de supraveghere, alimente, bauturi si tigari.

Politistii si au dat seama ca ar putea sa fie vorba de aceiasi indivizi si le-au facut o vizita acasa. Au descoperit elementul care ii incrimineaza din nou si anume yala de la barul pradat pe care probabil n-au mai reusit sa o arunce.

Prejudiciul se ridica la 6.000 de lei in acest moment. Hotii au intre 20 si 24 de ani si toti au mai multe furturi la activ. Deja s-au ales cu un alt dosar penal.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO