Razboiul suporterilor la Finala Cupei Romaniei! Vezi aici mai multe imagini

Dată publicare: 14-06-2009 00:00
Dată actualizare: 02-11-2012 15:37


Razboiul suporterilor la Finala Cupei Romaniei! Ve...
Razboiul suporterilor la Finala Cupei Romaniei! Ve...

Uitati de fotbal! In aceasta tara, NU mai este de mult un sport care sa-ti faca placere, cu atat mai putin sa te determine sa-ti duci copilul pe stadion si sa-l inveti notiunea de echipa ori de fair play.


Huliganii au reusit sa improaste cu noroi si pe Cupa Romaniei. La finala de la Targu Jiu, dintre Poli si CFR Cluj, suporterii din Timisoara au sarit la bataie. Deranjati ca scorul le era defavorabil si convinsi ca arbitrul este partinior, au incercat sa intre pe teren.

Totul se intampla in minutul 85. Nervii suporterilor din Timisoara au cedat dupa ce li s-a parut ca arbitrul le-ar fi refuzat pe nedrept o lovitura de la 11 metri. Scorul era oricum in favoarea celor de la CFR Cluj.

Jandarmii din trupele speciale au fost gata sa intre in scena, dupa ce tribunele au luat foc, iar fumigenele zburau periculos inspre teren. In scurt timp, militarii au fost atacati cu scaunele smulse.

In harmalaia generala, peste 200 dintre suporterii Timisoarei au fost evacuati de pe stadion. Multi dintre ei erau deja incatusati. Cu totii au ajuns la politie. 233 au fost amendati, iar 60 au mai nou interdictie sa intre pe stadion in urmatorii 2 ani.

Din cauza acestui circ gratuit, finala a fost intrerupta de doua ori. Pana la urma, cupa a mers la Cluj.

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO