Razboiul dintre fratii Dolanescu se va incheia cu un "tratat de pace"?

Ultima actualizare: 19-03-2012 00:33

Cum sangele apa nu se face, asa si razboiul dintre fratii Dolanescu pe seama mostenirii de milioane s-ar putea incheia cu un "tratat de pace".

Dragos Dolanescu i-a propus fratelui sau Ionut o intelegere. Ii lasa casa parinteasca, tablourile, bijuteriile si conturile, dar vrea numai pentru el banii din drepturile de autor. Desi Dragos si Ionut Dolanescu au absentat de la propriul proces, avocatii lor stiu exact ce vor.

Ionut vorbeste numai prin intermediari, iar cel care il reprezinta crede ca deja a aparut o problema: solicitarile lui Dragos s-au schimbat de la debutul scandalului.

Daca Ionut primeste vila din Bucuresti, celuilalt ar putea sa ii ramana terenuri si case in Sinaia, Tunari si Butimanu. Cat despre bunurile de valoare, Dragos inca nu s-a impacat cu ideea ca unele ar fi disparut.

Urmeaza doua saptamani de foc pentru Dragos si Ionut Dolanescu. Planul de impartire a mostenirii propus de fiul cel mare a intrat in posesia avocatului angajat de Ionut Dolanescu.

Acesta va trebui sa il studieze in detaliu si in ziua de 4 mai sa vina la judecatorie si sa spuna daca este de acord sau vine cu propria varianta. Daca cei doi nu vor cadea la pace, judecatorul este cel care va imparti averea lui Ion Dolanescu.

Un asemenea proces ar putea dura si cativa ani. Pentru Dragos nu e nicio problema. Spune ca are tot timpul din lume. Mai mult, isi va concentra atentia pe noile sale proiecte profesionale. Se pregateste sa devina deputat in Costa Rica din 2014. Nici fratele lui, Ionut, nu se plicitseste. Cel putin in urmatoarele zile are cateva angajamente in straianatate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO