Procurorii si legistii nu au niciun dubiu: Madalina Manole s-a sinucis

Ultima actualizare: 15-10-2012 22:14
Madalina Manole

Cei 7 medici-legisti care au participat la necropsia Madalinei Manole nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul, la fel si criminalistii.

Probele au confirmat sinuciderea artistei, o persoana extrem de sensibila, au declarat, luni, surse judiciare.

Anchetatorii incearca sa il gaseasca pe barbatul care i-a vandut prietenei Madalinei Manole pesticidul extrem de toxic a carui comercializare este interzisa. Barbatul este pasibil de o pedeapsa de pana la 15 ani de detentie.

Prietena Madalinei Manole a comunicat anchetatorilor SMS-ul prin care artista ii cerea sa o ajute in achizitionarea pesticidului. Tanara nu este cercetata in legatura cu procurarea pesticidului, insa cel care il vinde este pasibil de pedeapsa, sustin sursele citate.

Madalina Manole s-a sinucis in dimineata de 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere. Ea a inghitit intre 350-400 de mililitri de  pesticid foarte puternic care indiferent de cantitatea ingerata produce decesul in cateva minute.

Artista a turnat substanta, din care a baut, intr-un pahar din plastic, conic. Audierile persoanelor in cazul privind sinuciderea cantaretei au relevat pentru anchetatori o fire "extrem de sensibila", iar psihologii au explicat ca este posibil ca nasterea "tarzie" sa fi produs o stare de depresie accentuata. Specialistii spun ca femeile recurg frecvent la substante toxice pentru a se sinucide.

Potrivit surselor citate, artista si-a premeditat gestul, s-a interesat despre efectele pesticidului respectiv, la care a recurs pentru a-si curma viata. Madalina Manole a fost inmormantata, vineri seara, in jurul orei 19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploiesti, cortegiul funerar fiind asteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

"Suflet Gol" de pe ultimul album, melodia-testament a Madalinei Manole

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO