Politist faultat in trafic de un arbitru! S-a ales cu nasul spart!

×
Codul embed a fost copiat

S-a lasat cu incaierare in trafic la Craiova! Protagonistii? Patru arbitri si un politist. Aflati la volan, s-au sicanat pe drum si autoturismele pe care le conduceau s-au ciocnit usor.

Au urmat apoi amenintari, pumni si o disputa din care politistul a iesit faultat: a ajuns la spital cu nasul spart. Printre combatanti se numara si fratele fotbalistului Valerica Gaman de la Universitatea Craiova.

Politistul, aflat la volanul masinii, era insotit de tatal sau. Ar fi iesit in tromba din parcarea unui hipermarket fara sa se asigure, povestesc arbitrii.

A fost la un pas sa-i tamponeze, sustin arbitrii. Cei patru - trei barbati si o femeie - se intorceau de la un meci din Liga a treia. Din ce a urmat, fari-play-ul lipseste cu desavarsire: vazand ca cearta ia amploare unul dintre arbitri a sunat la 112.

Toti cei implicati au fost dusi la sectie si audiati timp de mai multe ore. Ambii soferi au fost testati cu alcoolscopul. Rezultat negativ, a indicat aparatul.

Citește și
Violente
Violator de meserie! A agresat o tanara de 16 ani
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Potrivit politistilor, in cauza a fost intocmit dosar penal pentru lovire si alte violente si distrugere.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Razbunare cu scandal in localitatea Titu din Dambovita
Razbunare cu scandal in localitatea Titu din Dambovita

Necazurile se tin scai de un tanar de 27 de ani care a fost santajat in luna martie de cativa indivizi dupa ce a intretinut relatii intime cu o minora.

Violator de meserie! A agresat o tanara de 16 ani
Violator de meserie! A agresat o tanara de 16 ani

Dupa 7 ani petrecuti in inchisoare pentru viol, un tanar de 26 de ani din Buzau ar putea sa se intoarca dupa gratii pentru ca a comis-o din nou. Victima lui a fost o copila de 16 ani.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.