Politia il cauta pe violatorul din Parcul Pantelimon. A facut sase victime

Dată publicare: 08-07-2010 00:00
Dată actualizare: 12-05-2012 09:33


Violente

Un monstru se plimba printre noi si poate ataca oricand, daca nu este prins mai repede, spun doua fete dupa ce au fost batute si violate in parcul Pantelimon, din Bucuresti.

Atacatorul este recidivist, iar in ultimele zile a profitat de doua fetite si de patru femei. Doua dintre victime se plimbau linistite pe o alee din parc. Au facut imprudenta sa treaca pe acolo seara, desi erau lipsite de aparare.

S-au trezit cu el in spate. Le-a tras de par inspre tufisuri, sa nu fie vazut. Fetele s-au speriat ingrozitor. Amenintate cu moartea, nu au mai avut cale de scapare.

Una dintre ele a incasat un pumn in plex, care a lasat-o fara aer. Cealalta fata a fost batuta si mai rau. Amenintate cu un cutit, fetele au devenit victime. 

Infiorator este barbatul a nenorocit si o fetita de 13 ani, dar si pe matusa ei. A cincea victima a fost o copila de 11 ani de care nu a profitat, dar i-a furat cerceii. Toate acestea s-au intamplat pe parcursul a trei saptamani.

De fiecare data individul si-a condus victimele pana la iesirea din parc, ca sa se asigure ca nu vor striga dupa ajutor. Apoi disparea.

De negasit este si acum. Politistii sectiei 23 l-au identificat si au facut 6 perchezitii, insa parca a intrat in pamant. Barbatul se numeste Dan Mustata are 33 de ani si este recidivist. A stat dupa gratii cinci ani, tot pentru viol.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO