Patron de cosmar. Si-a snopit in bataie angajatii dintr-un motiv uluitor

Ultima actualizare: 10-10-2012 16:25

Dreptate dincolo de lege. Asta a cautat patronul unui hotel din Onesti care, furios ca doi angajati consumau produse de la bar fara sa le si achite la timp, i-a inchis intr-o camera si i-a pedepsit, ajutat de un bodyguard.

Calvarul celor doi angajati de 24 si 38 de ani a inceput vineri noapte cand patronul i-a chemat la serviciu pentru o discutie "ca intre prieteni".

Amandoi lucrau la bucatarie si zilele trecute au luat de la bar o sticla de vin spunand-i barmanului ca ii vor da ei banii. Nu au facut-o, iar cand a aflat seful a innebunit.

"Ne-a bagat in birou, a dat afara tot personalul de acolo si ne-a luat la bataie. Ne-a fortat sa bem, ne-a adus o sticla de whisky si ne-a obligat sa o bem pe toata", spune Sorin Serban, una dintre victime.

Omul povesteste ca, la un moment dat, chiar a lesinat din cauza loviturilor incasate. In cele din urma a fost eliberat si cu ultimele puteri s-a dus la politie si a povestit totul.

Colegul sau mai tanar a trecut insa prin chinuri si mai mari. Cand l-a vazut plin de sange, patronul a chemat cativa oameni din hotel si le-a ordonat sa-l spele, sa-i dea haine curate si sa-l duca de urgenta la spital unde sa declare ca l-au gasit beat si batut intr-o scara de bloc.

Initial a ajuns la spitalul din Onesti, dar din cauza starii grave a fost transportat in Bacau.

Imediat dupa ce au aflat de cele intamplate, politistii au descins la hotelul din Onesti unde l-au luat la intrebati pe patron. Si el, si un angajat au fost retinuti pentru 24 de ore.

Cei doi sunt cercetati acum pentru tentativa de omor, lipsire de libertate si lovire. Pentru toate risca un verdict maxim de 10 ani in celula.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO