Pasagerii cursei Tarom spre Sharm el-Sheikh nu primesc despagubiri

Ultima actualizare: 22-10-2012 16:27

Pasagerii companiei Tarom, care au fost implicati in incidentul aviatic de pe aeroportul Henri Coanda, din decembrie 2007, raman fara despagubiri. Cel putin, deocamdata.

Tribunalul Bucuresti a respins luni o noua cerere de daune, facuta de singura persoana care a suferit rani, dupa ce avionul care urma sa decoleze s-a lovit de o masina de la intretinere.

Sansele ca pasagerii cursei de Sharm el-Sheikh sa fie despagubiti de Tarom si administratia Aeroportului International Henri Coanda raman la fel de mari ca si la inceputul procesului. Si asta pentru ca sentintele date de tribunal nu sunt definitive, ele putand fi contestate la Curtea de Apel.

Este vorba atat de sentintele date zilele trecute, in care peste 50 de pasageri pretindeau despagubiri de cate o jumatate de milion de euro, cat si cea de luni, in care separat, o pasagera a cerut sa primeasca daune, pentru ca a suferit rani fizice, in momentul in care pantalonii ei s-au imbibat cu substanta anti-inghet.

Aceste procese ar putea sa ii imbogateasca pe pasagerii care au reclamat in instanta compania Tarom, dar ar putea sa le si afecteze serios bugetul personal, pentru ca ar putea fi obligati sa plateasca sume uriase, drept cheltuieli de judecata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO