Omorat de propriul sau frate, pentru ca si-a dorit sa transeze o capra!

Ultima actualizare: 07-05-2012 23:19

Tragedie in loc de sarbatoare intr-o comuna din Galati! Un tanar de 34 de ani a fost ucis de propriul sau frate, pe cand sacrificau un animal, pentru masa de Revelion.

Cei doi frati de 34 si respectiv 25 de ani tocmai taiasera in curte o capra. Au stropit operatiunea din belsug cu alcool, iar cand a venit vorba cine sa jupoaie pielea de pe animal, fratii nu s-au mai inteles. Cel mic a vrut sa-i dea o lectie celui mai mare si atunci a pus mana pe un scaun si l-a lovit direct in cap. Omul a pierdut in scurt timp foarte mult sange, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Trezit din betie, fratele mai mic este acum cercetat de politisti pentru lovituri cauzatoare de moarte. Se pare ca si victima sa ajunsese in ultimul timp sa bea peste masura si nu se mai intelegeau.

In urma cu cateva saptamani iubita l-a parasit pe barbatul de 34 de ani si a fost nevoit sa-si dea copilul de doar cateva luni la un centrul de plasament. Acum copilul n-o sa-si mai vada niciodata parintele. In ceea ce-l priveste pe fratele agresor, anchetatorii spun ca el risca pana la 15 ani de detentie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO