S-au trezit cu ursii in curtea scolii!

Ultima actualizare: 08-04-2012 16:35

UPDATE: Atentie turisti, ursii incep sa iasa din hibernare - ne avertizeaza salvamontistii. Animalele flamande si-au facut deja aparitia pe drumurile montane si chiar in orase.

O ursoaica aproape ca a intrat in curtea Liceului Silvic din Brasov. Elevii s-au inghesuit sa o fotografieze, fara sa se gandeasca la pericole.

Liceul Silvic din Brasov este la marginea Tampei, dar pana acum ursul nu s-a mai apropiat de curtea scolii. Nu este de glumit, spun atat silvicultorii, cat si salvamontistii, care au intalnit tot mai multe salbaticiuni pe potecile turistice din Bucegi.

Vineri, de exemplu, o ursoaica si puiul ei au iesit din padure pe drumul care duce de la Sinaia la Cota 1400. Deloc speriati, turistii i-au fotografiat si unii chiar s-au apropiat ca sa le dea mancare.

Jandarmii montani i-au indepartat pe curiosi si le-au spus ca este o idee proasta sa se apropie fiare. Duminica, tot in Bucegi, in apropierea cabanei Malaiesti, un turist a fost atacat de urs.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!