Notele mici si dezamagirea in dragoste i-au adus sfarsitul unei adolescente


Ultimul update: Luni 22 Octombrie 2012 16:20
Data publicarii: Luni 11 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

O povara prea grea a frant viata unei fetite de 15 ani din Mures. Dezamagita de iubit, lipsita si de dragostea mamei care e plecata la munca in strainatate si cu note mici la scoala, copila si-a pus duminica capat zilelor.

Ultimul gand inainte sa se desparta de lumea aceasta a fost pentru cel care i-a frant inima. I-a lasat un mesaj pe telefonul mobil si cele cateva cuvinte dezvaluie intreaga suferinta pe care nimeni in jurul ei n-o banuise.

Duminica, fara sa isi tradeze in vreun fel intentiile, Madalina i-a spus fratelui ei ca are putina treaba pe-afara. Cand a vazut ca nu se mai intoarce, baiatul, in varsta de 18 ani, a intrat la banuieli si a pornit sa o caute.

A gasit-o, fara viata, in curtea casei. Sfasiat de durere, a sunat la 112 sa ceara ajutor. Desi medicii au facut tot ce le statea in puteri, inima copilei n-a mai inceput sa bata.

In mesajul lasat pe telefonul mobil, fata a marturisit ca a nu mai poate duce o intreita povara: iubitul ei era tot mai distant si la scoala avea note mici. Indura tot mai greu si lipsa mamei, plecata de ani buni la munca in Italia.

Socul i-a naucit pe fratele si pe tatal copilei, care acum sunt tinuti sub sedative. De inmormantare nu se poate ocupa decat mama ei, care incearca sa ajunga cat mai repede in tara.

Tags: sinucideri,

A incercat sa se sinucida dupa ce a fost batjocorit de prieteni de ziua lui
S-a sinucis din dragoste pentru profesorul ei!
Ziua plangerii pentru eleva din Slatina care si-a pus capat zilelor
VIDEO PROTVPLUS.RO