"Niste voci m-au indemnat sa o omor!" -justificarea unui bolnav de gelozie

Dată publicare: 05-10-2010 00:00
Dată actualizare: 06-06-2012 11:23


Si foarte putin a lipsit ca acest lucru sa se intample, luni noapte, intr-un club din Otopeni. Orbit de gelozie, un tanar de 26 de ani a injunghiat-o pe fosta iubita, cea care i-a daruit un copil.

Femeia lucra ca animatoare si il parasise pentru un alt barbat. Detalii peste care atacatorul nu a putut sa treaca niciodata.

In jurul orei 23 barbatul este filmat de o camera de supraveghere, cum intra in holul unui hotel din Otopeni. Are un cutit, pe care incerca sa-l ascunda in maneca de la haina. Se duce direct in clubul de noapte, aflat la subsol, unde o gaseste pe fosta lui iubita la masa cu un barbat. Fara niciun avertisment o ia la bataie. Un singur angajat reactioneaza.

Dupa primul atac tanara reusesete sa fuga si sa iasa pe usa barului pana in hol. Acolo, agresorul o prinde si o injunghie de mai multe ori.

Apoi, a iesit din club calm, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. In urma lui venea cel care a incercat sa-l opreasca. Speriat ca nu-l mai vede omul a sunat la 112. Barbatul s-a dus acasa si s-a culcat linistit. Asa l-au gasit politistii.

Tanara ranita are 23 de ani. A decis sa rupa relatia cu tatal copilului ei dupa o poveste de dragoste tumultoasa care a durat 5 ani. A plecat in Israel pentru o vreme unde si-ar fi gasit un alt iubit.

Fata a fost adusa de urgenta la spitalul Elias. A fost operata iar acum starea ei este grava dar stabila. A fost injunghiata de mai multe ori in piept. Politistii nu au gasit cutitul cu care atacatorul si-a injunghiat victima. Anchetatorii spun ca dupa cea ajuns acasa barbatul si-a ars hanile motivand ca "vrea sa arda pacatul pe care l-a comis".

Individul a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor, iar proprietarii clubului de noapte vor fi sanctionati pentru ca nu au asigurat protectia angajatilor si clientilor.

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO