Speriati de cosmarul de marti, bucurestenii si-au lasat acasa masinile!

15-12-2009 00:00

Speriati de cosmarul de marti, bucurestenii si-au ...
Pentru bucuresteni, o noua zi de chin! A nins toat...

UPDATE: Dupa ambuteiajele de marti, miercuri Bucurestiul a parut mai degraba parasit. Multi si-au lasat masinile in fata casei, de groaza ca vor pierde, din nou, ore-n sir pe strazi.


Ai imagini cu blocajul in trafic? Trimite-le aici!

Marti noapte, primaria a scos in strada peste 300 de utilaje si s-a lucrat fara oprire, in ciuda ninsorii. Miercuri dimineata, in trafic, soferii s-au intalnit cu cateva utilaje care imprastiau solutii anti-inghet. Responsabilii cu deszapezirea au avut loc sa curete principalele sosele, dar pe cele secundare e tot dezastru.

Dupa rusinea de marti, sefii din primaria Capitalei le-au impus firmelor specializate sa nu opreasca utilajele. In sectoarele 2 si 6 abia spre amiaza au devenit accesibile si strazile secundare. Asta dupa ce sararitele si cisternele au intrat intre blocuri.

La capitolul "Jos palaria!" si interventii prompte, pot fi mentionat angajatii de la RATB, veniti sa degajeze intersectiile, desi nu este treaba lor in mod normal.

Unele institutii si-au facut singure deszapezirea. Dupa doar doua zile de ninsoare, angajatii Bancii Nationale au adunat atat de multa zapada din parcarea de pe strada Doamnei, incat au ridicat un munte de aproximativ 3 metri.

Daca pe strazi traficul a fost lejer, inevitabil, a fost glomerat transportul in comun. Pe marile bulevarde, la trei masini, trece cate un tramvai plin ochi.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca in situatia in care o sa ninga viscolit si in zilele urmatoare va cere ajutorul guvernului.

Avertizarea meteo se mentine si joi, cand e posibil sa ninga din nou.


VIDEO PROTVPLUS.RO