Mistret "salvat" de la inec, cu lovituri in cap, in loc de anestezie!

Ultima actualizare: 16-07-2012 22:48

Intentia conteaza, dar pana la proba contrarie. Asta si-au spus niste pompieri si vanatori, care au reusit, insa nu foarte inteligent, sa salveze de la inec un biet mistret, cazut intr-un canal adanc de 3 metri.


Animalul a nimerit in apa si acolo ramanea daca oamenii nu-i veneau in ajutor. Problema este ca nu avem experienta in acest domeniu, asa ca porcul a fost batut, in loc sa fie anesteziat.

Scena parea rupta dintr-un film mut. Porcul care inota speriat vede barca pneumatica si, fericit, se indreapta inspre ea. Speriati de miscare, brusc, salvatorii il loc sa il agate, il pocnesc in cap cu vaslele.

De pe mal, cei care au chemat ajutoarele, urmareau atenti zbaterile mistretului in canalul raului Bistrita.

In cele din urma, mistretul, mult mai inteligent, a nimerit singur langa mal. Problema este ca era mult prea abrupt si nu avea cum sa se catare. Cu o metoda care l-ar face insa si pe Winnetou sa moara de invidie, un domn a incercat sa-l prinda cu lasoul.

In cele din urma, pompierii s-au retras, fericiti ca au salvat un suflet, dar si ca au invatat ceva nou.

De cum s-a vazut scapat de apa si de vaslele care i-au spart capul si i-au invinetit un ochi, mistretul si-a demonstrat inca o data conditia fizica buna si zbughit-o in padure.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO