Liceeni cu apucaturi mafiote! Au ajuns sa ceara taxa de protectie colegilor

Ultima actualizare: 30-04-2012 22:55

Tineri si primejdiosi, asa sunt din nefericire tot mai multi liceeni. In Bucuresti, un pusti teribilist si-a bagat in sperieti cel putin doi colegi carora le-a impus taxa de protectie, daca vor sa scape cu viata.

I-a terorizat atat de tare, spunandu-le ca face parte dintr-un clan mafiot, incat acestia i-au dat fara sa clipeasca, 1.500 de dolari.

Politistii l-au "saltat" in clipa in care se pregatea sa incaseze, inca o parte din taxa pretinsa. Acum numara zilele in spatele gratiilor, pentru ca a fost arestat.

Unul dintre elevii de liceu a ajuns sa fure bijuteriile parintilor si sa le amaneteze ca sa isi poata plati taxa de protectie.

Baiatul i-a imprumutat initial unui coleg o suma de bani. Acesta nu i-a inapoiat datoria si, mai mult, i-a cerut iar cateva sute de lei. Cand victima nu a mai acceptat, ar fi trecut direct la amenintari.

Astfel, cel putin doi elevi au ajuns sa plateasca periodic intre 500 si 800 de dolari ca sa scape nebatuti. Si-au deschis pana la urma sufletul in fata directorului scolii.

Sesizati, politistii de la Investigatii Criminale din sectorul 3 i-au organizat un flagrant liceanului cu apucaturi de mafiot.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO