Legat si batut in propria curte pentru trei laptopuri si 200 de lei

Ultima actualizare: 13-07-2012 06:57

UPDATE: Faima de om bogat l-a transformat joi seara pe un patron din Timisoara in tinta unui jaf violent. Doi indivizi mascati au navalit in vila turcului, proprietar de magazine de bijuterii, si l-au chinuit ca sa le spuna unde tine lucrurile de pret.

Dupa ce l-au batut patru ore, si-au dat seama ca acea comoara la care visau nu este in locuinta. Au plecat doar cu trei laptopuri si 200 de lei.

Omul de afaceri spune ca si-a parcat masina in curte, dar nu a mai apucat sa intre in casa. Un individ inarmat cu un cutit i-a aparut in fata. Apoi a mai aparut un atacator. I-au cerut banii si bijuteriile, apoi l-au legat la maini si la picioare si l-au batut fara mila, ca sa le spuna de unde sa ia prada.

Hotii au ravasit toata casa si n-au gasit decat laptopurile si 200 de lei. Prudent, omul de afaceri turc isi tine valorile intr-un seif, departe de casa. Dupa ce intrusii au plecat, patronul magazinelor de bijuterii a reusit sa se dezlege si a chemat politia si ambulanta.

Dupa toate acestea, turcul a mai incasat o lovitura. Camerele de supraveghere, pe care se baza ca au inregistrat atacul, sunt inutile. Hard-discul era plin. Astazi, magazinele patronului au ramas inchise. Un afis in vitrina ii lamurea pe clienti ca proprietarul are probleme personale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO