Si-a ucis mama adoptiva pentru ca nu ii platea internetul!


Ultimul update: Marti 14 August 2012 00:01
Data publicarii: Joi 14 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Suspectul principal este un adolescent de 15 ani, care si-a ucis mama adoptiva, pentru ca nu-l mai lasa la calculator si nu i-a mai platit nici factura la internet. Femeia, de 39 de ani, il crestea de cand baiatul avea doar patru luni.

Elevul a fost dus intr-o clinica de psihiatrie. Acolo va fi supravegheat de o echipa de specialisti, care vor stabili daca a avut sau nu discernamant atunci cand si-a macelarit mama.

Crima a avut loc ieri, in jur de 7 si jumatate dimineata. Anchetatorii au aflat ca mama adoptiva s-a certat cu baiatul de 15 ani din cauza absentelor foarte multe pe care acesta le avea la liceu, iar astazi urma sa mearga cu el sa-i vada situatia scolara.

Pe holul apartamentului insa baiatul si-a iesit din minti, a luat un cutit de bucatarie si a ucis-o. Apoi a ravasit apartamentul, a luat 350 de euro si 100 de lei si a fugit. A stat cateva ore la o sala de internet, iar in jur de 6 seara s-a predat la politie.

Tatal adoptiv isi plange necazul cu lacrimi amare: sotia lui a fost ucisa chiar in ziua in care se implineau 16 ani de cand erau casatoriti.

Tags: violente,

Barbatul din Arad, omorat in bataie anul trecut, ucis de fiii fostei iubite
Doua asasinate, acelasi suspect: un gropar din Cluj!
Cu gand de razbunare contra unchiului, si-a injunghiat verisorul si matusa
VIDEO PROTVPLUS.RO