L-au batut pana a murit pentru un scaun si niste calculatoare

Ultima actualizare: 02-10-2012 17:32

Cativa indivizi fara nici un Dumnezeu au luat viata unui barbat nevinovat. Victima avea 55 de ani si pazea o cladire din Timisoara, unde au sediul mai multe firme. Criminalii au crezut ca vor gasi bani inauntru, dar s-au inselat.

Indivizii se pare ca nu stiau ca inauntru cladirii, aflata la periferia orasului Timisoara, se afla un paznic. Usa era deschisa semn ca omul fie le-a dat drumul, fie adormise fara sa se incuie.

Cand vor fi prinsi, lista de acuzatii le-ar putea aduce ani grei de inchisoare. Paznicul a fost gasit dimineata de colegul sau. Era intins pe jos in fata cladirii, plin de sange. Angajatul a sunat la 112.

Un echipaj SMURD a venit de urgenta, dar paznicul nu mai avea puls. Atacatorii l-au batut si l-au lovit la cap. Criminalistii cred ca a fost ucis in interiorul cladirii, apoi tarat afara cativa metri. Anchetatorii au gasit pana acum cateva urme de pantofi si au luat mai multe amprente.

Au fost chemati la audieri toti angajatii firmelor care au sediu in acea cladire pentru a-si da seama cu ce obiecte au plecat atacatorii.

Firma unde talharii credeau ca vor gasi bani se ocupa cu expertiza si avizarea materialelor de asfaltare. Cum cladirea se afla la marginea orasului oamenii legii nu au gasit martori care sa fi auzit sau vazut ceva.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO