Jafuri la Alba Iulia si Deva. Hotii prefera casele de schimb si magazinele

Ultima actualizare: 29-09-2012 22:34

Duminica, un individ a jefuit o casa de schimb valutar din centrul orasului Alba-Iulia. A atacat-o pe casiera si i-a dat cu spray paralizant, apoi a luat banii. Femeia a ajuns la spital cu arsuri pe fata, in timp ce talharul este cautat depolitie.

Hotul a venit prima data in recunoastere ca sa vada cati oameni sunt inauntru. Atunci cand angajata a ramas singura, a daramat panoul din fata intrarii, stiind ca femeia va iesi sa-l ridice.

Arsa puternic pe fata, casiera a reusit sa sune la 112 si sa declanseze butonul de alarma. Imediat la fata locului a sosit un echipaj al politiei si o ambulanta, care a transportat-o la spital. Se pare ca atacatorul a folosit si o bricheta, tinuta in dreptul sprayului.

Hotul nu si-a acoperit fata cand a trecut prin fata camerelor de supraveghere. Acum politistii cauta un barbat de aproximativ 40 de ani cu parul lung. Oamenii s-au speriat cand au aflat ce s-a intamplat.

Aceeasi casa de schimb a mai fost jefuita si in decembrie 2008. Atunci hotul a furat seiful in care se aflau aproape 80.000 de lei.

Si un centru comercial din Deva a fost jefuit sambata noapte. Hotul a ramas inauntru la ora inchiderii. A lipit banda adeziva pe senzorii de miscare ca sa nu porneasca alarma. Apoi a intrat intr-un magazin de bijuterii de unde a luat mai multe ceasuri din aur si a fugit pe o fereastra. Pana acum nu a fost prins.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO