Jaf in mai putin de un minut. Magazin din Constanta, pradat de hoti

Ultima actualizare: 04-05-2012 18:16

Magazinul fara sistem de alarma e ca stana fara caini - a cugetat duminica seara, cu intelepciune, un patron din Medgidia. Gandul i-a venit insa de-abia dupa ce l-au anuntat politistii ca 2 hoti i-au calcat pravalia si nu i-au lasat un ban in sertar.

Vanzatoarea, naucita cu o lovitura puternica, n-a indraznit sa se impotriveasca. Femeia mai c-a lesinat cand un talhar i-a pus un cutit urias in fata ochilor .

Spargerea a avut loc putin dupa lasarea intunericului, cand magazinul s-a golit de clienti. Spargerea a durat mai putin de un minut. Se pare ca suma furata se ridica la 7 milioane de lei vechi.

Dupa ce hotii s-au facut nevazuti, vanzatoarea a sunat la 112. Femeia incercase sa alerteze politia si inaintea jafului, cand i-a vazut pe cei doi indivizi mascati ca se apropie de usa. N-a reusit din cauza ca unul dintre ei a amenintat-o cu un cutit si a lovit-o puternic peste fata.

Politistii n-au reusit sa gaseasca vreun martor; nici cainele special dresat pe care l-au adus sa caute urme nu le-a fost de ajutor.

Dupa ce-a aflat de talharie, patronul magazinului a venit intr-un suflet si si-a calculat pe loc paguba.

Deocamdata politistii nu au un cerc de suspecti. Cercetarile depind acum de analiza probelor. Printre acestea se afla si una extrem de importanta: o urma de picior, pe care unul dintre suspecti a lasat-o din greseala, dupa ce a rasturnat o punga cu faina.

Anchetatorii vor continua sa caute posibili martori, in zona unde s-a produs jaful. Ei cred ca hotii ar putea fi dintre clientii sau vecinii magazinului si de aceea au amenintat-o pe vanzatoare doar prin gesturi, fara sa vorbeasca. Daca vor fi descoperiti, cei doi barbati vor fi acuzati de talharie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO