Jaf armat in Sectorul 1 al Capitalei. Hotii au fugit cu 14.000 de euro

Ultima actualizare: 08-04-2012 22:54

UPDATE: Jaf armat intr-un cartier de vaza al Bucurestilor! Un director de banca si un comerciant de telefoane mobile au fost talhariti de 14.000 de euro in plina strada de un student la drept si alti doi indivizi.

Autorii au fost la un pas de a fi prinsi si in goana lor au ranit si un politist care ii oprise. Unul dintre suspecti a fost deja identificat.

Putin dupa ora 9, miercuri dimineata, strada Borsa din cartierul Aviatiei a fost impanzita. Politistii au venit de urgenta dupa ce o voce a anuntat la 112 ca s-au tras focuri de arma, iar doi oameni au fost raniti si talhariti.

Directorul de banca a fost impuscat in spate si mana, dar este in afara pericolului. Paguba totala se ridica la 14.000 de euro, reclama victimele. Vanzatorul de telefoane le-a spus politistilor ca hotii i-au luat si lui din buzunar portofelul cu 10.000 de euro.

Dupa lovitura, cei trei suspecti s-au urcat in masina si au demarat spre soseaua de centura. Au fost opriti de politistii din Ilfov intre Afumati si Pantelimon si amendati pentru ca mergeau cu faza lunga.

Doua minute mai tarziu, agentii au primit prin statie anuntul talhariei si au pornit in urmarirea suspectilor. I-au oprit din nou, cativa kilometri mai incolo. Fara sa stie ca sunt inarmati, au incercat sa ii scoata soferului cheile din contact. Atunci, individul a tras brusc portiera, l-a ranit pe politist si a disparut.

In urma amenzii, agentii au reusit totusi sa obtina datele unuia dintre suspecti. Se numeste Mihai Valceanu are 22 de ani si este student la drept. S-a certat cu parintii la inceputul anului, cand a si plecat de acasa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO