Ipoteze infioratoare in cazul tinerelor ucise de "macelarul" din Brasov

Ultima actualizare: 06-06-2012 07:35

Desi barbatul a fost omorat de colegul de celula, familiile celor doua victime tot nu-si gasesc linistea. Mama unei dintre fetele omorate cere acum deshumarea cadavrului.


Mama Vasilicai Mihai, una dintre cele doua fete ucise de Ionut Nicolae, spune ca are dubii ca in sicriul sigilat pe care l-a ingropat se afla trupul fiicei sale, de 28 de ani. Si asta pentru ca, spune femeia, taxmetristul ar fi omorat mai mult de doua fete, cum stiu acum anchetatorii. Asa ca cere exhumarea cadavrului si efectuarea unor teste ADN, care sa demonstreze ca inauntru este trupul fiicei sale.

Procedural vorbind, sansele ca acest lucru sa se intample sunt insa foarte mici, in primul rand pentru ca dosarul a fost clasat odata cu moartea autorului crimei , ucis de colegul sau de celula, in penitenciarul Codlea. In al doilea rand, spun anchetatorii, aceste probe ADN au fost facute deja la inceputul cercetarilor, iar rezultatele sunt de necontestat.

Pe de alta parte, fostul coleg de celula al taximetristului a aparut miercuri in fata judecatorilor, dar procesul a fost amanat pentru data de 22 iulie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO