Blestem la pensiune! Barbat gasit mort in camera, 16 turisti in spital

Ultima actualizare: 02-02-2011 13:20

UPDATE - O nenorocire pentru care nimeni n-are in acest moment nicio explicatie a lovit o pensiune din Suceava. Un barbat a fost gasit mort in camera sa, iar alti 16 turisti au iesit cu greu dintr-ale lor.

S-au plans intruna ca abia mai puteau respira, iar medicii au declarat ca dupa simptome, au inhalat ceva otravitor. Concluziile investigatorilor complica si mai tare cazul: nu au existat scapari de gaze la sistemul de incalzire. Echipajele n-au descoperit inauntru nici monoxid de carbon, nici eventuale substante toxice depozitate.

Proprietarul pensiunii trebuia sa faca joi o revizie a instalatiei de incalzire a celor 14 camere. A sunat pe interior, la fiecare persoana cazata. Cand a vazut ca una nu-i raspunde, a intrat peste ea si a gasit-o fara suflate.

In timp ce echipajele incercau sa inteleaga ce s-a intamplat, medicii ii ingrijeau pe cei 16 turisti. Aveau dureri de cap, ameteli si probleme mari de respiratie. Absolut toti au spus insa ca n-au simtit nimic ciudat in aer.

Pare un blestem, se plange patronul. Terenul pe care si-a construit, anul trecut, cladirea moderna, ramasese liber dupa ce vechiul motel a ars din temelii, in 2008.

Medicii spun ca cei 16 pacienti pe care ii ingrijesc isi revin incet, incet. Aveau o concentratie scazuta de oxigen in sange, dar nu se pot pronunta din primele analize care a fost gazul cu care s-au intoxicat. Probe de sange au fost trimise la IML, pentru a fi analizate. Medicamentele gasite langa barbatul mort erau pentru cei cu probleme cardiace.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO