Interlopii din clanul Ragalie ameninta din nou. Politistii in alerta

Ultima actualizare: 01-10-2012 00:11

Politistii din intreaga tara au fost anuntati sa fie cu ochii in patru dupa doi interlopi din Bucuresti, extrem de periculosi.

Indivizii au atacat in urma cu o luna mai multi barbati la o terasa din Capitala, cu sabii si baionete, iar ranitii au ajuns in stare critica la urgente.

Acum, una dintre victime ar fi amenintata prin telefon. "Sa-ti pregatesti cosciugul!", i-ar fi transmis unul dintre agresori.

Cei doi barbati cautati sunt: Ragalie Stan, zis Filindras si Ragalie Dumitru, zis Dan. Ei sunt banuiti ca au coordonat intreg atacul de la terasa.

Victima se afla la masa impreuna cu alte doua persoane. Venisera la terasa chemati de agresori, ca sa se impace chipurile dupa un alt conflict. Numai ca cei din Clanul Ragalie nu intentionau sa stea la povesti. Ei, sustine victima, voiau razbunare.

Erau in jur de 50 de persoane inarmate cu baionete, sabii, furci si bate. Au coborat din zece masini care au blocat strada si, printre trecatori, au pornit atacul.

Cei trei barbati atacati au suferit rani grave in urma luptei. Politistii de la Serviciul Omoruri au inceput imediat o ancheta si in urma unor descinderi au reusit sa-i retina pe trei dintre cei care au participat la bataie. Judecatorii Curtii de Apel au considerat ca acestia nu reprezinta pericol social si i-a eliberat. Asta in ciuda faptului ca vorbim de fapte savarsite cu violenta si amenintari cu moarte trimise catre victime chiar si cand acestea se aflau pe patul de spital. Alti doi atacatori sunt inca de negasit. Clanul Ragalie a mai fost implicat intr-o lupta de strada. Atunci, victima a fost un politist.

Cine are informatii despre Ragalie Stan si Ragalie Dumitru este rugat sa sune la 112.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO