Ingrozitor! Doi pensionari, ucisi cu sange rece pentru 2.800 de lei!

Ultima actualizare: 30-08-2012 09:24
crima

Dubla crima este inca nepedepsita, iar criminalistii si procurorii care au preluat dosarul in Targoviste stiu deocamdata ca au de gasit cel putin doi ucigasi!

Criminalii au lasat victimele, sot si sotie, in baia apartamentului lor cu capetele zdrobite, scufundate in apa. Investigatorii cauta posibilii suspecti in randul muncitorilor care s-au tot perindat prin casa cuplului.

Anchetatorii spun ca cei doi soti, in varsta de 56 si 66 de ani, au avut un sfarsit odios. Au patimit pana au spus unde tineau banii. 2.800 de lei le-ar fi fost furati din casa. Suma a fost pomenita de fiica lor, care le-a trimis din Italia banii pentru renovari.

Vecinii pensionarilor au banuit ceva rau pentru ca nu i-au mai vazut cu zilele. Au sunat-o pe fata plecata in Peninsula care a luat indata primul avion spre tara. Cum nici ei nu i-a raspuns nimeni la usa, le-a cerut pompierilor sa o sparga.

Cel mai probabil, spun anchetatorii, cei tocmiti pentru lucrari nu sunt straini de dublul omor. Doar in Targoviste insa sunt peste 30 de firme care monteaza geamuri tip termopan, asa ca verificarile dureaza. Au inceput sa audieze patronii ca sa afle daca vreunul dintre muncitori le lipseste sau se poarta ciudat.

Legistii spun ca pensionarii ar fi fost ucisi luni noaptea iar pana sa fie descoperita crima au trecut patru zile. Timp suficient, se tem politistii, ca asasinii sa ajunga departe.

Ce i-a socat si pe anchetatori a fost sangele rece cu care asasinii au actionat.  Se presupune ca in timp ce doi indivizi ii chinuiau pe pensionari, ca sa le spuna unde sunt banii, complicele rascolea casa. Dupa ce au gasit ce cautau, criminalii au plecat incuind usa pe dinafara cu cheile victimelor.

Pana acum politistii au verificat 30 de persoane care ar fi putut intra in casa pensionarilor, dar n-au avut motiv sa retina pe nimeni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO