Incurcatura de zile mari la maternitatea Cuza Voda din Iasi!


Ultimul update: Vineri 03 August 2012 02:34
Data publicarii: Vineri 20 Februarie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

O mamica a aflat cu stupoare ca fetita pe care abia o nascuse a fost deja botezata de un preot si va purta numele Elena.

Ce s-a intamplat? In Sectia de terapie intensiva pentru bebelusi prematuri erau trei copile cu acelasi nume de familie. Cand preotul a venit sa o crestineze pe una dintre ele, care se simtea foarte rau, asistentele i-au aratat incubatorul gresit.

Parintii fetitei care sufera de o afectiune la inima au cerut ca preotul sa vina si sa ii citeasca o parte din slujba pentru botez, in speranta ca asta o va ajuta sa se insanatoseasca. Intamplarea a facut ca mama celei mici sa nu ajunga la timp, iar asistentele i-au indicat parintelui o alta fetita.

"Este vorba de o slujba de urgenta a unui copil bolnav , un inceput al slujbei botezului. O sa continuam slujba si ii punem ce nume vrea mamica. Numai cine nu munceste nu greseste", spune Dan Damaschin, preotul Maternitatii Cuza Voda din Iasi.

Acum, pe micuta o va chema si Elena, dar si Eliza, cum se gandea femeia inainte de incurcatura. Conducerea spitalului a anuntat ca nu va face nicio ancheta in acest caz.

Spitalele Romaniei, lacasuri ale mortii! Inca o gravida a murit
Medicina de familie in pericol! Medicii, gata sa dea Romania pe Occident
Din nou? O femeie de 38 de ani ar fi murit din vina medicului de la Urgente
VIDEO PROTVPLUS.RO