Inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o! Acum da statul in judecata!

Ultima actualizare: 10-04-2012 12:12

I s-a intamplat unui barbat din Baia Mare, caruia o eroare judiciara i-a schimbat radical viata. A suferit un an si patru luni dupa gratii, dupa ce autoritatile l-au acuzat ca si-a sugrumat sotia.

Intr-un tarziu, omul le-a dovedit ca urmele de pe gatul femeii, singurele care il incriminau, au fost facute de medici cand au incercat sa o resusciteze.

Regretul meu cel mai mare este ca n-am reusit sa aprind o lumanare atunci cand a fost inmormantata.
Imediat ce a fost pus in libertate, Iosif Kleibel a mers direct la mormantul sotiei sale, pe care povesteste ca a iubit-o ca pe ochii din cap. 16 luni cat a stat dupa gratii nu a avut pace. Impreuna cu avocatul a cautat dovezi care sa arate lumii ca este nevinovat. Retraieste inca secunda cu secunda noaptea in care si-a pierdut sotia.

"Eu ma uitam la un meci si sotia a zis ca se duce sa doarma, ca era obosita. La un moment, cand m-am ridicat de la
televizor nu o mai auzeam. Am sunat la 112, la Ambulanta", povesteste Iosif.

Medicii au ajuns. Era insa prea tarziu. Atunci a inceput si cosmarul lui Iosif. A primit vestea despartirii, iar in ziua inmormantarii autoritatile l-au anuntat ca il acuza de omor.

Tarziu, barbatul a cerut o contraexpertiza la verdictul dat de legisti. Analizele s-au facut la Bucuresti si Cluj si au aratat fara niciun dubiu ca sotia lui Iosif a murit din cauze naturale. Astfel, judecatorii au reparat o greseala imensa. Prea tarziu insa. Iosif Kleibel este hotarat sa dea statul in judecata.

In urmatoarele zece zile, procurorii pot face apel.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO