S-au intors unde le era locul! Doi din cei 3 evadati, din nou in arest

16-11-2009 00:00

Doi dintre cei 3 barbati, care au reusit sa dispara, din sectia 9 de politie Bucuresti, s-au intors, unde le era locul. Colegul lor - inchis preventiv, la fel ca si ei, pentru furt, umbla insa si la aceasta ora, in libertate.

Mihai Spiridon, cel de-al doilea evadat prins si-a petrecut noaptea ascunzandu-se in zona lacului Vacaresti. De aici a plecat dimineata in zona Ghencea la coaforul unde lucreaza prietena lui. A luat de la ea o mie de lei si i-a spus ca va incerca sa plece in Spania ca sa-si piarda urma. Politistii insa au reusit sa-l prinda cateva orea mai tarziu langa parcul Herastrau. Asta dupa ce ieri, retinusera inca un evadat.

Cel de-al treilea care este cautat si la aceasta ora in Capitala dar si in judetele limitrofe, se numeste Tudor Mircea Vasile, are 35 de ani, 1 metru 80 inaltime, este tuns scurt iar cand a evadat purta o geaca rosie, trening negru si adidasi galbeni.

Cei care il ascund trebuie sa stie ca pot fi acuzati de favorizarea infractorului.

Intre timp la sectia 9 de politie s-a deschis o ancheta pentru a se stabili cine este vinovat de faptul ca ei trei au putut sa fuga dupa ce au rupt grilajele metalice ale gardului din curtea in care se plimbau.

Tags: anchete,


VIDEO PROTVPLUS.RO