Inca o zi de iarna in Romania. Pasul Gutai si Pasul Tihuta, sub zapada

Ultima actualizare: 06-10-2012 13:05

UPDATE: Week-endul a fost troienit in nord vestul tarii, unde soferii, satui oricum de iarna, au dat iar de greutati pe sosele.

Ninsoarea le-a dat batai de cap soferilor care au traversat duminica seara Pasul Tihuta. Ore in sir s-a circulat cu dificultate.

Drumarii au muncit fara pauza in zona. Chiar si asa, doua TIR-uri au ramas blocate, iar soferii au avut nevoie de ajutorul unui utilaj de deszapezire pentru a-si putea continua drumul.

A nins si in pasul Gutai, unde drumarii si-au facut rapid aparitia. Rezultatele insa s-au vazut cu greu...

Dupa cateva zile de ploaie, iarna si-a reintrat in drepturi si la Cluj. Desi la peste 600 de km de zona in care a fost emis codul galben, in judetul Cluj ninge neincetat de peste patru ore.

Soferii circula in conditii de iarna, iar drumarii au iesit pe strazi inca de la ora 7. Acestia actioneaza pe 70 de sectoare de drumuri judetene si nationale si sunt cu toate utilajele in teren. Ninge dens mai ales in zona montana insa cel tarziu pana dupa-amiaza drumarii promit ca se va circula bine.

Nici la Oradea iarna nu se lasa dusa. Soferii au de infruntat ba poleiul de pe strazi, ba zapada. Ninge in reprize, asa ca stratul nu este foarte gros, dar se reface in permanenta.

Si in Bihor iarna si-a reintrat in drepturi dupa ce duminica a ploat mai multe ore. Luni dimineata temperaturile au scazut si a inceput sa ninga.

Meteorologii spun ca si in perioada urmatoare va continua sa ninga.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO