In numele fiului! Cearta in discoteca, transata cu pusca de vanatoare!

Ultima actualizare: 25-07-2012 14:58

Incident grav in Tulcea, unde un barbat a intrat cu pusca de vanatoare intr-o discoteca si a ranit grav doi tineri. Unul dintre ei, un adolescent de 15 ani, a ajuns la spital cu pieptul ciuruit - cel putin 20 de alice l-au nimerit.

Scandalul a avut loc intr-o discoteca din judetul Tulcea, unde fiul barbatului de 50 de ani s-a luat la cearta cu alti doi petrecareti. Baiatul ar fi sunat dupa ajutor, iar cateva minute mai tarziu, in local si-a facut aparitia tatal lui, inarmat cu pusca de vanatoare. S-a dus glont catre cei doi tineri si si-a descarcat arma spre ei.

Ingroziti, martorii au sunat la 112, iar cei doi raniti au fost dusi la spital. Unul dintre ei, cel de 15 ani, a fost transferat urgent la Constanta.

Cel de-al doilea ranit, un barbat de 30 de ani, este internat in spitalul din Tulcea, iar starea lui nu este grava, spun medicii.

Individul de 50 de ani care i-a impuscat pe amandoi a fost retinut de politisti. Avea permis pentru arma, dar este cercetat acum pentru tentativa de omor si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO